Aannemer Leeuwarden

Zoekt u een aannemer in Leeuwarden? Of in andere steden/dorpjes in Friesland? Ik, Harrie Haijma, help u graag als aannemer.

Aannemer Leeuwarden
Aannemer Leeuwarden activiteiten

Al een tijdje een serre-uitbouw willen hebben? Of meer licht in uw slaapkamer door middel van een dakraam? Ik neem graag uw opdracht aan en voer deze even graag uit! Daarnaast heb ik als aannemer ook veel ervaring in klein- en grootschalig onderhoud en renovatie van woningen. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Als impressie kunt u hier enkele projecten bekijken die ik al gerealiseerd heb.

Kwaliteit

Tevreden klanten willen kwaliteit: dát klinkt mij als muziek in de oren. De manier waarop ik werk staat altijd in het teken van kwaliteit. Het eindproduct moet uw wensen vervullen en daar help ik u graag bij. Met mijn deskundigheid en ervaring als aannemer voor Leeuwarden en omgeving kan ik deze kwaliteit leveren.

Leeuwarden

Aannemer Leeuwarden Harrie Haijma kan u op veel gebieden van dienst zijn. Ik ben gevestigd in Stiens (Friesland), maar doe veel opdrachten in en rondom Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heerenveen, Franeker, Bolsward. Ook in andere provincies kan ik u van dienst zijn.

Vragen?

Interesse in Harrie Haijma als uw aannemer Leeuwarden? Voor vragen of opmerkingen, neem contact met mij op via de contactpagina.

Afgeronde projecten

Stiens
tuinhuisje bij een particulier
Cornjum
Uitbouw bij een particulier
Cornjum
uitbouw bij een particulier
Timmerman Friesland
Overkapping plaatsen
Dakramen plaatsen
Kozijnen plaatsen
Serre plaatsen
Woningrenovatie Friesland
Timmerbedrijf Friesland
Aannemer Friesland
Aannemer Leeuwarden
Aannemer Stiens
Tuinhuisje plaatsen
Onderhoud woning