Timmerbedrijf Friesland

Op zoek naar een timmerbedrijf in Friesland? Timmerbedrijf Friesland Harrie Haijma helpt u graag bij alle soorten werkzaamheden.

Timmerbedrijf Friesland
Timmerbedrijf Friesland

Mijn timmerbedrijf is gevestigd in Stiens. Veel timmerklussen doe ik in Friesland (Leeuwarden, Franeker, Dokkum, Heerenveen, Sneek, etc), maar ook voor opdrachten buiten Friesland kunt u bij mij terecht!

Werkzaamheden

Wilt u een nieuwe uitbouw? Onderhoud of renovatie aan uw woning? U kunt bij mij terecht voor een groot aantal verschillende opdrachten. Van het plaatsen van deuren en dakramen tot het plaatsen van overkappingen. Bekijk onze site of neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk hier enkele opdrachten die Timmerbedrijf Harrie Haijma heeft gerealiseerd.

Timmerbedrijf Friesland met hoge kwaliteit

Ik wil alleen kwaliteit leveren. Uw wensen vertaald in het eindproduct, zoals u het wilt. Met mijn deskundigheid en jarenlange ervaring op het gebied van timmer werkzaamheden kan ik uw wensen vervullen.

Vragen?

Interesse in mijn timmerbedrijf Friesland? Voor vragen of opmerkingen, neem contact met mij op via de contactpagina. Ik ben u graag van dienst bij het realiseren van uw specifieke wensen!

Afgeronde projecten

Stiens
tuinhuisje bij een particulier
Cornjum
Uitbouw bij een particulier
Cornjum
uitbouw bij een particulier
Timmerman Friesland
Overkapping plaatsen
Dakramen plaatsen
Kozijnen plaatsen
Serre plaatsen
Woningrenovatie Friesland
Timmerbedrijf Friesland
Aannemer Friesland
Aannemer Leeuwarden
Aannemer Stiens
Tuinhuisje plaatsen
Onderhoud woning