Onderhoud woning

Of het nu gaat om groot of klein onderhoud aan uw woning, bij mij, Harrie Haijma bent u aan het juiste adres. Met mijn deskundigheid en ervaring kan ik veel voor u betekenen.

Onderhoud woning
Onderhoud woning

Heeft uw huis een opknapbeurt nodig? Nieuwe kozijnen? Of deuren? Harrie Haijma kan u hierbij van dienst zijn. Het belangrijkste voor mij is tevreden klanten. Ik hou mijn klanten tevreden door deskundig te werken. Dit resulteert in kwaliteit, gedurende mijn werkwijze en in het eindproduct.

Bekijk hier enkele voorbeelden van opdrachten die voor klanten zijn uitgevoerd. Ik ben vooral actief in Friesland. Mijn bedrijf zit in Stiens (dichtbij Leeuwarden).

Onderhoud woning wensen

Welke onderhoud wensen u ook heeft, ik neem graag uw opdracht aan. Of u nu uw woning volledig wilt renoveren of klein onderhoud. Neem gerust een kijkje op mijn website voor de mogelijkheden of neem contact op met ons. Harrie Haijma kan u ook van dienst zijn bij het plaatsen van nieuwe kozijnen, dakramen, etc. Ook uitbouw opdrachten kunt u aan mij overlaten.

Vragen?

Interesse in onderhoud woning door Harrie Haijma? Voor vragen of opmerkingen, neem contact met mij op via de contactpagina.

Afgeronde projecten

Stiens
tuinhuisje bij een particulier
Cornjum
Uitbouw bij een particulier
Cornjum
uitbouw bij een particulier
Timmerman Friesland
Overkapping plaatsen
Dakramen plaatsen
Kozijnen plaatsen
Serre plaatsen
Woningrenovatie Friesland
Timmerbedrijf Friesland
Aannemer Friesland
Aannemer Leeuwarden
Aannemer Stiens
Tuinhuisje plaatsen
Onderhoud woning