Timmerman Friesland

Zoekt u een timmerman in Friesland? Dan bent u bij mij, Harrie Haijma, zeker aan het goede adres. Voor al uw timmerwerkzaamheden.

Timmerman friesland
Timmerman Friesland (Stiens)

Ik ben gevestigd in Stiens. Ik doe veel werkzaamheden als timmerman in en rondom Leeuwarden, Franeker, Dokkum, Heerenveen en Sneek. Ook voor timmerklussen buiten Friesland kunt u bij mij terecht!

Bekijk hier enkele opdrachten die ik heb gerealiseerd.

Werkzaamheden

Wat u ook wilt, allerlei soorten timmer werkzaamheden kunt u bij mij neerleggen. Neem verder een kijkje op mijn website en neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden. Uw timmerman Friesland.

Kwaliteit

Het is voor mij heel belangrijk om kwaliteit aan u te leveren. Ik wil graag uw wensen vervullen, of het nu gaat om een nieuwe uitbouw of een dakraam, uw wensen staan altijd centraal. Door uw wensen te combineren aan mijn ervaring en deskundigheid als timmerman wordt het eindresultaat kwalitatief perfect. Tevreden klanten zijn voor mij het belangrijkst.

Vragen?

Interesse in Harrie Haijma als timmerman Friesland? Voor vragen of opmerkingen, neem contact met mij op via de contactpagina. Ik help u graag bij het vervullen van uw wensen!

Afgeronde projecten

Stiens
tuinhuisje bij een particulier
Cornjum
Uitbouw bij een particulier
Cornjum
uitbouw bij een particulier
Timmerman Friesland
Overkapping plaatsen
Dakramen plaatsen
Kozijnen plaatsen
Serre plaatsen
Woningrenovatie Friesland
Timmerbedrijf Friesland
Aannemer Friesland
Aannemer Leeuwarden
Aannemer Stiens
Tuinhuisje plaatsen
Onderhoud woning