Tuinhuisje plaatsen

Wilt u een tuinhuisje plaatsen? Of ook nog laten bouwen? Uw vakman, Harrie Haijma helpt u graag hierbij.

Tuinhuisje plaatsen
Maatwerk tuinhuisjes

Door mijn jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van timmer werkzaamheden kan ik maatwerk verzorgen. Zelf beslissen hoe ú het wilt hebben, u weet namelijk waarvoor u het gaat gebruiken. Als atelier? opslag? of als kantoor? Geen probleem!

Bekijk hier enkele projecten die door mij zijn gerealiseerd.

Kwaliteit

Een tuinhuisje plaatsen en bouwen is vakwerk, daarbij is deskundigheid belangrijk. Er komt veel bij kijken. Kwaliteit is daarbij zeer belangrijk. Alle werkzaamheden die ik verricht staan in het teken van kwaliteit. Belangrijker nog: bij het eindproduct streef ik perfecte kwaliteit na.

Ook voor andere (timmer) werkzaamheden kunt u bij mij terecht. Denk aan het plaatsen van deuren, kozijnen, dakramen, overkappingen. Zelfs voor uitbouw of serrebouw bent u bij mij aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op mijn site en neem contact op voor de vele mogelijkheden.

Friesland (Stiens)

Ik ben gevestigd in Friesland, Stiens. Tuinhuisjes plaatsen en bouwen doe ik veel in en rondom de Friese hoofdstad Leeuwarden. Daarnaast voer ik ook opdrachten uit in Franeker, Dokkum, Heerenveen, Sneek, etc. Natuurlijk kunt u ook terecht bij mij voor het plaatsen of bouwen van een tuinhuisje buiten Friesland.

Vragen?

Wilt u een tuinhuisje plaatsen? Voor vragen of opmerkingen, neem contact met mij op via de contactpagina. Ik help u heel graag bij het realiseren van uw wensen!

Afgeronde projecten

Stiens
tuinhuisje bij een particulier
Cornjum
Uitbouw bij een particulier
Cornjum
uitbouw bij een particulier
Timmerman Friesland
Overkapping plaatsen
Dakramen plaatsen
Kozijnen plaatsen
Serre plaatsen
Woningrenovatie Friesland
Timmerbedrijf Friesland
Aannemer Friesland
Aannemer Leeuwarden
Aannemer Stiens
Tuinhuisje plaatsen
Onderhoud woning