Woningrenovatie Friesland

Wilt u uw woning renoveren? Klein- of grootschalige aanpak? Dan kan ik, Harrie Haijma (Friesland) u daarbij zeker helpen.

Woningrenovatie Friesland
Renovatie woningen

Wilt u uw huis grondig aanpakken? Onderhoud en renovatie is belangrijk om uw woning leefbaar te houden. Het kan natuurlijk ook zijn dat u net een huis hebt gekocht waar nog veel aan moet gebeuren. Harrie Haijma helpt u graag met woningrenovatie in Friesland.

Bekijk hier enkele opdrachten die ik heb gerealiseerd.

Kwaliteit in Friesland

U wilt uw huis op uw eigen manier renoveren, daar wil ik u graag bij helpen. Leg uw wensen van de woningrenovatie op tafel en ik ga met mijn deskundigheid en ervaring u daarbij zo goed mogelijk helpen. Ik sta voor kwaliteit, deze kwaliteit komt natuurlijk naar voren bij de werkwijze. Maar belangrijker: bij het uiteindelijke product!

Ook bij andere werkzaamheden kan ik u van dienst zijn. Zo kan ik nieuwe deuren, kozijnen of dakramen voor u plaatsen, of een uitbouw realiseren. Neem gerust een kijkje op mijn website en aarzel ook niet om contact op te nemen. Woningrenovatie Friesland via Harrie Haijma.

Vragen over woningrenovatie Friesland?

Interesse in woningrenovatie Friesland? Voor vragen of opmerkingen, neem contact met mij op via de contactpagina. Ik help u heel graag bij het realiseren van uw wensen!

Afgeronde projecten

Stiens
tuinhuisje bij een particulier
Cornjum
Uitbouw bij een particulier
Cornjum
uitbouw bij een particulier
Timmerman Friesland
Overkapping plaatsen
Dakramen plaatsen
Kozijnen plaatsen
Serre plaatsen
Woningrenovatie Friesland
Timmerbedrijf Friesland
Aannemer Friesland
Aannemer Leeuwarden
Aannemer Stiens
Tuinhuisje plaatsen
Onderhoud woning